De roedel

Luna

Ik ben Luna en kom oorspronkelijk uit Turkije. Mijn verleden is niet al te rooskleurig daarom ben ik wat timide en afwachtend, behalve in het bos!

Gino
Ik ben een kruising tussen een Bordercollie en een Labrador. Ik heb veel energie en houd van een uitdaging!
Beer
Ik ben Beer en heb een hoog knuffelgehalte!
Ik ben een Labradoodle en speel graag met alle honden!

 

 

Mees

Ik ben Mees, een Vizsla  en ren het liefst de hele dag door het bos. Ik hou van aandacht en heb de zachtste oren van de wereld!

 

Perro                 

Hallo ik ben Perro, een zacht lief reutje, speel graag met andere honden en zal nooit een vlieg kwaad doen. Heel slim en ondeugend een echte schat!

 
 

 

Flynn

Ik ben Flynn, een jonge Friese Stabij en word blij van ieder wezen dat op twee of vier poten loopt. Ik draai mijn poot er niet voor om, om acrobatische toeren uit te halen!

Sam
Ik ben Sam en ben erg verlegen. Ik kijk graag de kat uit de boom. Eenmaal in een vertrouwde omgeving kom ik helemaal los. Ik ben dol op water!
 

 

Gijs

Een Grand Basset ben ik in hart en nieren. Ik snuffel heel graag en doe graag ontdekkingen. Ik blijf het liefst in het bos!

 

 

Diesel

Een echte Labrador ben ik; vriendelijk, leer snel, lief en betrouwbaar! Ik ga graag mee en vind het heerlijk om met de andere honden te spelen.

Gackel

Hoi, ik ben Gackel, al een beetje op leeftijd en een Does. De hei vind ik heerlijk en vooral om daar lekker in te rollenbollen als ik net naar de trimsalon ben geweest!

 

Nora

Een mixje van alles en nog wat ben ik. Mijn liefde moet je verdienen met veel geduld en aandacht, maar eenmaal op mijn gemak ga ik heerlijk uit mijn dak!

 

 

Raas

Ik raas als een razende over de hei en veld en raak nooit uitgeteld!

Ik ben geboren als herder; intelligent en trouw en zeer lief!

 

 

Flim

Hoi, ik ben Flim, een Labradoodl en ben een dartel in het veld! Ik hou vooral van spelen met andere honden en alles ontdekken!

 

Mijn naam is Petra Boogmans. Ik ben werkzaam in de zorg en werk met mensen met autisme en/of ADHD. Het is een uitdaging om aan te sluiten bij de (on)mogelijkheden van mijn clienten. Geduld en creativiteit zijn daarin belangrijk.

Omdat ik veel plezier beleef aan het uitlaten van honden in de mooie natuur rondom Arnhem, besloot ik van mijn hobby mijn werk te maken. Boogiewalk werd geboren.

Elke wandeling is voor mij een cadeau van de dag en ik doe eigenlijk niets liever. Ik krijg er energie van als ik de honden zie genieten, rennen en spelen. Ook krijg ik van mijn omgeving te horen dat ik veel aandacht heb voor de honden en eindeloos geduld kan opbrengen om ze dingen te leren. Zo is mijn hond Luna van een angstige, onzekere hond (uit het asiel) in twee jaar veranderd in een vrolijke, lieve en speelse hond.