Werkwijze

Heerlijk ravotten in:

De aanmelding

Nadat u contact heeft gezocht met Boogiewalk zal er een kennismakelingswandeling met de eigenaar en de hond gepland worden. We kunnen dan rustig overleggen en elkaar leren kennen. Ook kan de hond dan alvast kennismaken met de auto. Als het klikt krijgt u een contract mee. De eerste maand zal ik kijken of de hond goed in de groep past en of de hond plezier heeft en goed luistert etc. Ik haal de hond op en breng hem/haar ook weer terug. Zo nodig droog ik de hond af of geef hem te eten. Ik loop ongeveer een uur, soms iets langer. Vanaf 1 januari 2017 neem ik bij nieuwe aanmeldingen van reuen alleen gecastreerde reuen mee; hierdoor blijft de groep meer in balans en is het contact met honden buiten de groep meer ontspannen, de honden blijven meer bij de groep en luisteren beter. Hierdoor is er meer ruimte voor heerlijke speelmomenten! 

Wandelgebieden

Op dit moment loop ik alleen nog op het Rozendaalse veld. Hier heb ik een vergunning voor. Dit betekent ook dat ik mede hierdoor strenger ben geworden in mijn aanname-beleid. Om geen overlast te veroorzaken moeten de honden echt sociaal zijn, ook naar vreemde mensen en honden.

 

De auto

De goed geventileerde auto is zo ingericht dat de honden apart kunnen zitten. Er is altijd water aanwezig, want de honden hebben meestal wel dorst na zo’n lange wandeling! Ik zing veel in de auto en ik zing ook voor de hondjes; het is dan ook altijd vrij rustig in mijn autootje!

Prijslijst Boogiewalk

10 wandelingenkaart : 118 euro

Tweede hond              :  115 euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RoosendaalseVeld