top of page

Werkwijze

Heerlijk ravotten in:

De aanmelding

Nadat u contact heeft gezocht met Boogiewalk zal er een kennismakelingswandeling met de eigenaar en de hond gepland worden. We kunnen dan rustig overleggen en elkaar leren kennen. Ook kan de hond dan alvast kennismaken met de auto. Als het klikt krijgt u een contract mee. De eerste maand zal ik kijken of de hond goed in de groep past en of de hond plezier heeft en goed luistert etc. Ik haal de hond op en breng hem/haar ook weer terug. Zo nodig droog ik de hond af of geef hem te eten. Ik loop ongeveer een uur, soms iets langer. Vanaf 1 januari 2017 neem ik bij nieuwe aanmeldingen van reuen alleen gecastreerde reuen mee; hierdoor blijft de groep meer in balans en is het contact met honden buiten de groep meer ontspannen, de honden blijven meer bij de groep en luisteren beter. Hierdoor is er meer ruimte voor heerlijke speelmomenten! 

Wandelgebieden

Op dit moment loop ik alleen nog op het Rozendaalse veld. Hier heb ik een vergunning voor. Dit betekent ook dat ik mede hierdoor strenger ben geworden in mijn aanname-beleid. Om geen overlast te veroorzaken moeten de honden echt sociaal zijn, ook naar vreemde mensen en honden.

 

De auto

De goed geventileerde auto is zo ingericht dat de honden apart kunnen zitten. Er is altijd water aanwezig, want de honden hebben meestal wel dorst na zo’n lange wandeling! Ik zing veel in de auto en ik zing ook voor de hondjes; het is dan ook altijd vrij rustig in mijn autootje!

Betalingen Boogiewalk

Boogiewalk gaat miv 01-01-2023 met abonnementen werken.

De eigenaar van de hond reserveert een individuele plaats in mijn busje (omdat het m.i. voor honden belangrijk is om hun eigen ruimte te hebben) en is daarmee verzekerd van een plekje in de groep. Zo ontstaan er vaste groepen waarin de honden elkaar goed kennen. Door met abonnementen te gaan werken kan ik klein blijven en zorg op maat blijven bieden. Ook kan ik met voldoende aandacht de honden ophalen en brengen en de groep goed begeleiden. Met een abonnement ben je gegarandeerd van een plek binnen mijn uitlaatservice, op de afgesproken dag(en). Hiervoor betaal je een vast tarief per maand.

Betalingen.

Met een abonnement betaalt iedere klant het hele jaar door een vast bedrag per maand. Dit abonnement is berekend op 44 werkweken en dus 8 vakantieweken per jaar.

Het totaalbedrag van de 44 werkweken wordt uitgespreid over 52 weken en vervolgens gedeeld door 12 maanden. Hierdoor betaal je maandelijks een vast bedrag dat door deze verdeelsom lager uitvalt dan de prijs in het oude systeem.

Iedere eerste van de nieuwe maand, beginnende op 01-01-2023, dient de betaling op de rekening van Boogiewalk binnen te zijn. Alle wandelingen voor de aankomende maand worden dus vooraf betaald.

Het abonnement is voor onbepaalde tijd, veranderingen van prijzen voorbehouden. Er zal een jaarlijkse indexatie plaatsvinden.

Extra wandelingen kunnen, op basis van beschikbaarheid, tegen het normale tarief worden aangevraagd (12,92 euro) naast de normale abonnementskosten.

Mocht ik kort ziek zijn wordt dit met de aankomende maand verrekend. Boogiewalk neemt dit voor haar rekening.
Mocht ik onverhoopt door ziekte, familieomstandigheden en/of andere calamiteiten voor een langere periode afwezig zijn dan kan een abonnement (evt. tijdelijk) gestopt worden.

 

Welke afspraken maken we.

In bepaalde gevallen kan er een goede reden zijn waarom jouw hond niet met een wandeling mee kan. Annuleren is uiteraard mogelijk maar omdat dit abonnement mede gebaseerd is op de reservering van een plek in de bus vindt er geen restitutie plaats.

Het eventueel inhalen van een wandeling is een service van de uitlaatservice en geen recht van de klant en alleen een mogelijkheid indien er in diezelfde maand nog plek is. Dit op voorwaarde dat de hond uiterlijk 24 uur voor aanvang van de wandeling is afgemeld.

Alle nationale feestdagen is de uitlaatservice gesloten. Dit is al in het abonnement verrekend.

Indien er door weersomstandigheden code rood wordt afgegeven wordt dit gezien als overmacht en ben ik helaas genoodzaakt om de veiligheidsadviezen op te volgen.

 

Vakantie

Per jaar zijn er 2 weken vakantietarief mogelijk, je betaalt dan de helft van het abonnement als dit aaneengesloten is. Baasjes kunnen zelf hun voorkeur opgeven; per hele week (1 week betekent het maandbedrag gedeeld door 4,5). 1 Week vakantie van de klant is sowieso standaard al in het abonnement al berekend.

Langdurige afwezigheid van jouw hond.

Bij dracht (in overleg) of langdurig ziekte/blessure kan het abonnement worden gestopt. Hiermee komt de plek te vervallen. Wanneer de plek gereserveerd moet blijven dan vraag ik daarvoor 50% van het gebruikelijke tarief als reserveringskosten. De klant dient zelf bij aanvang de ingangsdatum aan te geven.

Tijdens de eerste loopsheid van de teef (dus rond de leeftijd van een jaar) houdt de uitlaatservice haar plek 4 weken tegen 50% van het normale tarief vrij. Kiest de klant ervoor de teef daarna niet te laten steriliseren dan lopen de kosten tijdens de volgende periode van loopsheid volledig door. Dit geldt ook voor teven die op latere leeftijd starten bij de uitlaatservice en niet gesteriliseerd zijn.

Wordt een reu-pup, (ik neem geen ongecastreerde volwassen reuen mee) op het moment dat de uitlaatservice aangeeft dat het door invloed van de hormonen niet meer werkbaar, prettig en/of veilig is, volledig gecastreerd, dan neemt de uitlaatservice 1 week herstel na de castratie voor haar rekening. Kiest de eigenaar er voor om de hond eerst chemisch te laten castreren, dan kan de hond voor een periode van 4 weken niet mee (i.v.m. verergeren gedrag) en wordt deze voor 50% doorberekend.

 

Je kunt kiezen uit verschillende abonnementen:

1 wandeling in de week       47,37  p.m

2 wandelingen in de week   94,74  p.m.

3 wandelingen in de wee    142,11 p.m.

4 wandelingen in de week  189,48  p.m.

5 wandelingen in de week   236,85 p.m.

 

Abonnementen opzeggen/ stopzetten

De opzegtermijn is 1 maand en dient voor de eerste van de nieuwe maand doorgegeven te worden.

In geval van overlijden van de hond kan het abonnement per direct worden stopgezet.

 

 

Zonder abonnement

Mocht je hond af en toe sporadisch mee gaan is het ook mogelijk om een wandeling zonder abonnement aan te vragen. Je hebt dan alleen geen garantie op een plek in de auto. 

Je betaalt dan  € 14,50 . Annuleren geschiedt 24 uur van tevoren anders wordt deze toch in rekening gebracht.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

RoosendaalseVeld
 

bottom of page