Werkwijze

De aanmelding

Nadat u contact heeft gezocht met Boogiewalk zal er een huisbezoek gepland worden. We kunnen dan kennismaken en de contracten doornemen. Dan vindt er een proefwandeling plaats. Als het klikt wordt het contract getekend en kan de hond mee met de groep. Ik haal de hond op en breng hem/haar ook weer terug. Zo nodig droog ik de hond af of geef hem te eten. Ik loop ongeveer een uur, soms iets langer. Ik heb met mijn eigen hond de A- cursus gevolgd bij het Kynologisch Centrum in Driel. Ik werk vanuit een positieve houding en beloon de honden voor goed gedrag. Ik ben duidelijk, geduldig en geef veel aandacht aan de roedel. Omdat de roedel klein blijft, maximaal 8, is dit goed mogelijk. Ik heb in 2016 de cursus " De roedelmethode" gedaan en de cursus Kangani

(hoe de hond communiceert, hoe je de hond zijn autonomie kunt laten behouden en hoe je op een respectvolle manier de hond kunt begeleiden). In 2018 heb ik de BAT-training bij Monique Bladder gevolgd (behaviour adjustment training). Vanaf 1 januari 2017 neem ik bij nieuwe aanmeldingen van reuen alleen gecastreerde reuen mee; hierdoor blijft de groep meer in balans en is het contact met honden buiten de groep meer ontspannen, de honden blijven meer bij de groep en luisteren beter. Hierdoor is er meer ruimte voor heerlijke speelmomenten! 

De goed geventileerde auto is zo ingericht dat de honden apart kunnen zitten. Er is altijd water aanwezig, want de honden hebben meestal wel dorst na zo’n lange wandeling!

 

 

Wandelgebieden

Van maandag tot en met vrijdag loop ik 's middags met de groep in losloopgebieden zoals het Roosendaalse Veld, park Sonsbeek, Warnsborn, of in de buurt van Oosterbeek. Op dit moment loop ik nog 1 ronde, maar dit kunnen er in de toekomst 2 worden! 

 

 

Prijslijst Boogiewalk

Losse wandeling         : 12,50 euro

Tweede hond              : 11 euro

10 wandelingenkaart : 110 euro

Tweede hond              :  105 euro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heerlijk ravotten in:

Sonsbeekpark
 

RoosendaalseVeld
 

Warnsborn